lönehelg..

Vad är grejen med att alla verkligen måste ut på lönehelgen?
Finner inge ord, det finns 30 andra dagar att vistas ute i allmenheten på.
Är sjukt nöjd över att jag sitter hemm en lördagkväll kl 00:30.

Läste en sak i tidningen idag som gjorde att jag rynkade på näsan. Liza Marklunds nya förläggare eller va det nu va, är en föredetta Kvinnomisshandlare. Vilket innebär att han har blivit straffad och suttit av sitt straff för kvinnomisshandel. De som får mig att åldras för tidigt, är några kvinno- debattörer som va mycket upprörda över att en av svergies största författare som kämpar mot kvinnomisshandel nu jobbar med en som faktist är en straffad kvinnomisshandlare. "Hon är motsägelsefull och undra om hon verkligen vet vad hon gör?" skrivs det.
Det som irriterar mig är inte att hon jobbar med honom kan jag lova! För what´s the big deal?
Han har blivit straffad och han har suttit av sitt straff. Varför ska han straffas ännu mer?
Är det så svårt att tro på förändring? Människan kan förändras!
När jag tänker efter så handlar det inte bara om det här, märkte redan i torsdags (my shiti day) att folk har svåt att tro på att människan kan förändras. Liza Marklund kan tydligen det och jag hyllar henne stort för det! (även om det är det ända. hennes böcker är inget jag hyllar direkt. men kampen är bra. förinta kvinnomisshandeln.)

Dagens konstatering. Människor förändras! (naw)

shit day!

Går det attt vakna till en tråkigare dag?

När jag har vaknar på morgonen, kan jag gå runt i en dvala sådär upp i en timme.
När ja slits ut ur den dvalan motvilligt blir jag irriterad, sne och de förstör hela min dag.
I morse ryktes jag ut ur den här dvalan rätt in i ett litet tjafs, som inte alls va på sin plats.
 Smäller igen dörren och beger mig hem, kommer ut utanför ytterdörren och börjar efter 2 sekunder svettas helt hysteriskt
(mina vänner vet hur det är när mina svettkörtlar sätter igång) inte okej!
Missar bussjäveln och får sitta och vänta, svettandes och fortfarande i konflikten via sms i nästan en timme.
  Kommer hem byter om drar till jobbet för att möta upp Frugan, berättar om min jävla morgon och vi konstaterar att alla är efterblivna!
Vi hade jätte jätte mysigt på stan i tre timmar. Åt den äkligaste "arabiatan", eller vad det nu va, i tiderna. Kommer sen hem och får ett starkt begär av att träna. Packar träningsväskan och rullar bort till gymmet.
 På vägen möter jag en helt hysterisk brud som bara gapar "men det är ju du!". Jag har nog aldrig sett mer förvirrad ut i hela mitt liv, hon gapar igen "shit va sjukt det är ju du". ( jag har börjat fatta att det är ju jag) tankarna som går i mitt huvud är, Vem fan är hon? Shit har jag blivit filmad när jag har haft sex? Kan hon ha hittat mig på facebook? Har jag blivit filmad när jag har haft sex? Kan hon ha hittat min blogg? Vad har jag skrivit som får henne att reagera på det här sättet? Igen har jag blivit filmad när jag har haft sex?.
"Har du varit utomlands i sommar?" får hon ut i någon exalterad målbrottsröst. jag svara "ja jag va i barcelona för ett tag sen", (fortfarande målbråttet) "oh my god, jag har massa bilder på dig från barcelona, vi träffades där!".
Mitt ansikts uttryck går att förklara i ett skiljetäcken ?
Vettskrämd som jag är lämnar jag ifrån mig min msn och börjar gå mot gymmet igen.
Jag vet inte vad som är sjukast egentligen,
att en främmade tjej kommer fram till mig och skriker " Det är ju du",
eller att när det här sker så är min första tanke "har jag blivit filmad när jag har haft sex"??
You tell me.

Jag tror jag redat har uttryckt mig om dagens konstatering " alla är efterblivna!"

xoxo

ledig..

Jag har inte velat blogga om jag inte har något att skriva, men har upptäkt att man behöver inte ha något att skriva för att för att folk ska läsa ens blogg, det bästa kanske är att man faktist aldrig har något att skriva och inte alls uttrycker sitt ställningstagande offentilgt, så ska testa det nu.

Hej det här är vad som har hänt mig idag.
Vaknade (gäsp)
Tog bussen hem fast jag inte gillar kolektivtrafik, men vad gör man inte för miljön?
Kom hem och började tanka över bilder till datorn satte mig sen och returserade bilderna.
Kollade sen min facebook för engångskull. Ska träffa Sandra sen, länge sen vi bara hängde nu.
Men nu ska ja pysa, kollar efter ny telefon (weii).

xoxo



Ne men va fan det håller ju inte, jag kan inte bara lämna det såhär.
Så nu ska jag berätta, igår skulle jag köpa Lepsyl drar ett säkert kort och går in på HM, inte så säkert som jag trodde, dom säljer inte Lepsyl längre.
Går upp mot avenyn, skulle kolla macforum (som förövrigt har stängt) så går in på 7eleven högst upp på avenyn. Då har dom bara sånt blått och vitt orginal lepsyl som man brukade äta när man gick på dagis (kan fortfarande inte använda det).
Springer över gatan för att se om lindex har något, inte det inte dom hade ingen smikavdelning i den butiken, springer över, tillbaka till den sidan jag stod på innan, kommer in på Kappahl då det slår mig. Har dom någonsin haft en sminkavdelning?
Då ser jag framför mig (i mitt huvud) kicks loggan, den ligger ju i huset brevid springer in dit och ändå hade dom inte det jag vill ha, jag vill ju ha Labello, fick nöja mig med ett annat.
Men på riktigt hur svårt kan det vara att hitta ett jävla lepsyl i den här staden?

1 vecka och 6 dagar senare

Japp så länge sen va det jag bloggade.
Jag är så trött på internet. "Måste blogga mer", "måste lägga upp bilder på facebook".
Nej helvete heller, jag måste ingenting. JAG VILL INTE.
Varför jag hamnade här till slut ändå beror på att varje gång jag öppnar min webläsare har jag lovat mig själv (japp yttligare ett idiotiskt löfte) att gå igenom mina vänners bloggar, vilket är 5 st och när jag har sett hur flitigt dom skriver minst en gång om dagen motiverar det mig lite, men egentliget,  JAG VILL INTE.

Det jag egentligen skulle göra är att googla på när kina har sin nyårsafton vilket visade sig vara 29 januari, och det ska ju vara extra vagant att se kineserna sippa på halv taskig champanj och smälla smällare. Himla exotiskt att att se dom vingla hem på sin cykel kl 5 på mogonen och gapa glåpord på kinesiska. Nu ger jag upp.

xoxo