love sucks

Idag har min dag sett ut så här:
1. Ett oväntat men uppskattat besök av Jannica
2. Arbetsförmedlingen
3. Söka jobb (på egen hand)
4. Lunch på Jensens Bufhus
5. Ett ärende
6. Hem
7. Söka mer jobb
8. Idag har jag även konstaterat med alla mina miljoner på kontot så ser Amsterdam-resan väldigt ljus ut (ente)
kommer nog behöva skjuta på den lite tror jag samt kan jag inte boka P&L biljetterna för vem vet jag kanske har fått jobb då.
9. Blogga.

Så nu är vi i nutid igen skönt!

Då sitter man här i sängen igen med Winnerbäck på datornshögsta volym, vilket innebär en behaglig volym som inte ens räcker ut i köket, Älskar min Vita MacBook G4 13tum. Men dock med en ny sysselsättning (bloggen). Känner mig som vanligt rastlös och överväger en löprunda men min springkompis svarar inte, han har smitigt varenda gång, sen varje gång vi träffas så är det han som lägger fram förslaget om att springa dagen där på. Jag blir ju jätte taggad och förväntar mig sällskap men inte det inte.

Har i och för sig en väldigt stor uppgift framför mig då jag har råkat impulsköpt en ny mobiltelefon kommer jag behöva sittat och lägga in alla nummer samt kolla alla "coola" grejer som man kan göra.

Dagen mysterium:
Jag vet att jag har vart borta tre månader från "mode världen",
men är det meningen att alla grabbar ska klä sig som töntar eller är det bara att otroligt många har misslyckats med dagens outfit? (Självklart vet jag att dom ser ut så med mening).
Jag brukar väldigt sällan påpeka vad folk hoppar i på morgonen, men snälla stoppa geek-trenden. vad hände egentligen? det finns ju inget mer oattraktivt än den här omanliga trenden som består av: raybans (med genomskinligt glas), trenchcoat, och handväska.
SNÄLLA dra på er skinnjackan igen och visa lite manlig attityd.

Det finns en anledning varför Elvis snodde Beatels brudar!

Dagens konstatering är
Love Sucks (det bästa av allt är att jag inte kommer att förklara varför det är dagens konstatering)

Jag årkar inta läsa igenom allt igen så, massa stavfel!

Man måste ligga mer

Det här är mitt näst första inlägg, jag tog bort det första för att jag inte skulle framstå som helt handikappad.
Efter som jag tycker att bloggen är 90-tallisternas motsvarighet till 80-tallisternas comunity, så har jag inte lagt ner mycket kärlek till den här bloggen. Men bättre sent än aldrig.
Min anledning till varför jag trots min oerhört starka åsikt börjar skriva beror inte på åldersnojja utan brist på sysselsättning. Jag har vart arbetslös nu sen den 5 april och håller på att gå i taket pga mina allt för glidiga dagar.
Men ojoj stackars mig då, men att ha 8 timmar med bara sig själv är inte så ballt som det låter, (jag vet att många hade gett mycket för att vara med mig 8 timmar om dan) man börjar få väldigt konstiga tankar.

Jag befiner mig i Sthlm för tillfället och som sagt med brist på sysselsättning så ska jag åka ut till min mormor (älskar min mormor men är inte så entusiastisk att hänga på hennes pensionärsliv). Jag står på perrongen, tåget saktar in och min tankar flyger iväg och plötsligt kommer jag på mig själv att tänka att, om jag skulle hoppa framför tåget nu så skulle jag inte dö, jag kanske skulle bryta något men inte dö, om jag inte sen skulle hamna under tåget då skulle jag nog dö. Undra vart man ska sikta på tåget om man vill dö är det den lilla klumpen som sitter längst fram eller? E det bara att hoppa? Vad är mest effektivt?
Jag är absolut inte självmordsbenägen på något sätt så blir väldigt shockad över mig själv och min tankegång!

Men över till annat. jag läste min kompis blogg emmyline, och hon skrev något som va väldigt sant och det är att antingen har man en blogg som alla läser eller så har man en som ingen läser, även jag tror att min blogg tillhör den som ingen kommer att läsa. Men jag hänger inte läpp för det, jag ser det mer som att jag inte försätter mig i någon offentlig förnedring då mina grammatikfel inte ens går att räkna upp på två händer. Jag kommer dock marknadföra min blogg (innebär att jag kommer ha den som status på facebook) då jag hoppas på att någon stackare ska börja läsa om mitt hårda liv. Eller nått.

Men jag ska tillbaka till Göteborg i morgon, så dags att packa!
Hadegubbar!

Dagens konstatering är "man måste ligga mer" (dagens konstatering kommer nog att vara min grej och återkomma)